İsmail Kartal'dan 6 numara transferine dair açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-0 kazandıkları Zimbru maçı sonrası açıklamalar yaptı. İsmail Kartal ülke puanı açısından önemli bir maç olduğunu kaydetti.

Haber Merkezi - NTV Spor 01 Ağustos 2023 - 23:04
Haber Oluşturma: 01.08.2023 - 23:04 1.Güncelleme: 01.08.2023 - 23:47

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Zimbru'yu 4-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü açıklamalarda bulundu.

Alınan galibiyetin ülke puanı için önemine vurgu yapan İsmail Kartal, "Rakibe saygı gösterip ciddiye alarak maça başladık." dedi.

🟡FENERBAHÇE HABERLERİ🔵

"BUGÜN OYUNUN YÖNÜNÜ DAHA HIZLI DEĞİŞTİRDİK"

Bugün oyunun yönünü hızlı değiştirdiklerini belirten Kartal, "İlk maçta kendi evimizde 5-0 kazandık ama oyunun belirli bölümlerinde lüzumsuz top kayıplarından dolayı kontra ataklara yakalandık. Bugün topun hızını biraz daha arttırarak oyunun yönünü değiştirdik. Top biraz daha bizde kaldı." ifadelerini kullandı.

"BU MAÇIN ANALİZİ FARKLI OLACAK"

Zimbru'nun 5'li savunma ile oynayıp çok kapandığını kaydeden İsmail Kartal, "Rakip 5'li oynadı. İlk yarı 5-4-1 oynayıp çok kapandılar. Kadroyu ona göre yapmışlar. Çok kapandılar. İlk yarı 5 pozisyon vardı. İkinci yarı daha hareketli oynayarak oyunu çözmeyi bildik. Bu maçın analizi farklı olacak. Bunu kendi içimizde değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

MERT HAKAN YANDAŞ SÖZLERİ

Süper Lig'e en iyi şekilde başlamak istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Mert Hakan'ın iyi bir sekiz numara olduğunu biliyorum. Crespo'nun yerine Mert Hakan'ı aldık. Rakip takımın üzerine çok gittik. Bright'ı koşularla, Mert'in araya arkaya koşularıyla, İrfan'ın paslarıyla sonuca gittik. Herkesi gördük. Herkesi görmem, taramam lazım. 8-10 gün kaldı ligin başlamasına. Lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz." sözlerini sarf etti.

⚽️👉 HABERLERİ

TRANSFER SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin 6 numaraya takviye yapıp yapmayacağı sorulan Kartal, "Transferle ilgili herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Başkanımız ve yöneticiler çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu an çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Burası Fenerbahçe Kulübü. Zaman içinde her şey olabilir." diye konuştu.