İspanya - Danimarka Uluslar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? İspanya - Danimarka maçı hangi kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan İspanya, Uluslar Ligi’ni kazanmayı hedefliyor. İspanya’nın kadrosunda Lamine Yamal, Oyarzabal, Pedri, Grimaldo gibi önemli oyuncular bulunuyor. Uluslar A Ligi 4. Grup’ta yer alan İspanya oynadığı iki maçta 4 puan topladı. Danimarka ise Sırbistan ve İsviçre’yi mağlup ederek liderliğe yükseldi. Peki İspanya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 11 Ekim 2024 - 12:56

Danimarka Uluslar Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İspanya ise kritik mücadelede ev sahibi avantajını kullanarak Danimarka karşısında üç puan hedefliyor. İspanya - Danimarka karşılaşmasını İvan Kurizliak yönetirken yardımcılıklarını ise Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek. Nueva Condomina Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati ise futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki İspanya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, İspanya - Danimarka maçı detayları…

?

İspanya oynadığı son 5 karşılaşamda 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Danimarka’nın ise 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunuyor.

Danimarka grupta lider konumda bulunurken İspanya ise 4 puanla 2. sırada yer alıyor. İspanya son olarak İsviçre’yi 4-1 mağlup ederek üç puana ulaşmıştı. Lamina Yamal attığı 2 golle yıldızlaştı.

İspanya’nın Danimarka’yı konuk edeceği mücadeleyi Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Mücadele 12 Ekim cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

4. GRUP PUAN DURUMU

1- DANİMARKA 6 PUAN

2- İSPANYA 4 PUAN

3- SIRBİSTAN 1 PUAN

4- İSVİÇRE 0 PUAN

ULUSLAR LİGİ FORMATI NASIL?

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından, B, C ve D liglerinde gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar, bir üst lige terfi edecek. A ve B liglerinde gruplarında son sırada yer alacak takımlar bir alt lige düşecek.

A Ligi'nde gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, çift devreli lig usulüne göre çeyrek final maçları oynayacak. Bu maçlar sonunda rakiplerine üstün gelen dört ekip UEFA Uluslar Ligi final turnuvasında mücadele etmeye hak kazanacak.