İsrail - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar Ligi’nde Fransa ve İsrail karşı karşıya geliyor. Uluslar Ligi mücadelesi Macaristan’ın Budapeşte kentinde bulunan Bozsik Aréna’da oynanacak. Fransa, İsrail karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. İtalya, Belçika gibi önemli takımların bulunduğu grupta Fransa 2. sırada yer alırken İsrail ise son sırada bulunuyor. Peki İsrail - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 10 Ekim 2024 - 13:23

’nde heyecan üçüncü karşılaşmalarla devam ediyor. Uluslar Ligi’nde grup birincisi olmak isteyen Fransa, iki maçta 3 puan topladı. Oynadığı maçlarda Fransa 3 gol atarken kalesinde ise 3 gole engel olamadı. İsrail ise İtalya ve Belçika karşısında mağlup olarak turnuvada henüz puan alamadı. Uluslar Ligi’nin kadro değeri olarak dikkat çeken takımlarından olan Fransa’da Dembele, Michael Olise, Barcola, Camavinga gibi isimler bulunuyor. İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

?

Uluslar A Ligi 2. Grup mücadelesinde İsrail ve Fransa kozlarını paylaşacak. Mücadele 10 Ekim perşembe günü saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.

Didier Deschamps yönetimindeki Fransa, deplasmanda Ran Ben Shimon'un ekibi İsrail’i mağlup ederek üç puana uzanmak istiyor.

UEFA ULUSLAR A LİGİ 2. GRUP PUAN DURUMU

1- İtalya 6 puan

2- Fransa 3 puan

3- Belçika 3 puan

4-İsrail 0 puan