İZLE | Victor Osimhen'den müthiş röveşata golü

Süper Lig lideri Galatasaray, Antalyaspor'u Mauro Icardi (2) ve Victor Osimhen'in golleriyle 3-0 yendi. Nijeryalı yıldız Osimhen'in röveşata golü maça damga vurdu.

Haber Merkezi - NTV Spor 19 Ekim 2024 - 22:10

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında , 'u Mauro Icardi (2) ve 'in golleriyle 3-0 yendi. Puanını 25 yapan sarı kırmızılılar namağlup liderliğini sürdürdü.

Galatasaray'da maça yedek başlayan Victo Osimhen ikinci yarıda Mauro Icardi'nin yerine 78. dakikada oyuna girdi. Nijeryalı oyuncunun 80. dakikada attığı gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Osimhen bu kez 90+2'de röveşata golüyle takımının 3. golünü attı. Yaklaşık 3 dakikalık VAR incelemesinin ardından gol geçerli sayıldı. Maçın ardından GSTV'ye konuşan Osimhen kariyerinin en iyi gollerinden birini attığını söyledi.

"GOLÜM İNANILMAZDI"

"İlkinde Roland asist yapmıştı, hangimiz ofsaytta kaldık, bilmiyorum. İkinci golüm inanılmazdı. Kariyerimin en iyi 3 golünden biri ama önemli olan takımın kazanması. Hocamızın doğum günü, ona hediye ediyoruz. Mauro'yu iki golden ötürü tebrik ediyorum. Mauro büyük bir lider. Büyük insan. Beni tebrik etmesi çok önemli. Saha içinde de dışında da karşılıklı bir ilişkimiz var. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz. İkimiz de birbirimize çok saygı duyuyoruz. Onlar bana sürekli yardımcı oluyorlar. Partiye ben geç kaldım diyebiliriz. Mauro iki senedir burada inanılmaz goller atıyordu ben de geldikten sonra şimdi farklı şeyler yaratabileceğimize inanıyorum."