Juventus - Stuttgart maçı şifresiz mi yayınlanacak? Juventus - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İtalyan devi Juventus, Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta mücadelesinde Alman ekibi Stuttgart’ı konuk ediyor. PSV Eindhoven ve Leipzig karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, Stuttgart mücadelesini de kazanarak 3’de 3 yapma peşinde. İtalyan kulübünde gözler A Milli Takım’ın oyuncusu Kenan Yıldız’da olacak. Thiago Motta yönetiminde daha fazla şans bulan Kenan Yıldız, bu sezon çıktığı tüm kulvarlarda 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Stuttgart ise Juventus deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Peki Juventus - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 13:53

’nde 2’de 2 yapan 7 takımdan birisi olan Juventus, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Stuttgart ise beklentilerin uzağında kalırken 2 maçtan tek puan çıkarabildi. Sparta Prag ile berabere kalan Alman ekibi ilk maçında ise Real Madrid’e 3-1 mağlup olmuştu. Sebastian Hoeneb yönetimindeki Stuttgart’ın kadrosunda Ermedin Demirovic, Enzo Millot, Fabian Rieder gibi önemli oyuncular bulunuyor. Juventus - Stuttgart karşılaşmasını Norveçli hakem Jan Erik Engan yönetecek. Peki Juventus - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin canlı yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati…

?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus, Alman ekibi Stuttgart’ı konuk ediyor. Juventus ve Stuttgart arasında oynanacak karşılaşma 22 Ekim Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele tabii Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

GÖZLER KENAN YILDIZ’DA

İtalyan devi Juventus’ta forma giyen milli oyuncu, ligde son olarak Juventus’un Lazio’yu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Kenan Yıldız’ın Stuttgart karşılaşmasında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

Juventus’ta ligde geride kalan haftalarda takımın en fazla skor katkısı veren isimleri Dusan Vlahovic ve Mbangula oldu. Kenan Yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde 1 gol atarken ligde ise 2 asist yaptı.

STUTTGART SON DURUM

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart bu sezon ligde beklentilerin uzağında kaldı. Savunma hattında beklentilerin uzağında kalan Alman ekibi ligde kalesinde 15 gol gördü.

Stuttgart ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı ve 9 puanla 19. sırada yer alıyor.