Kadın futbolunda derbi: Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Kadın Futbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli kulüp Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko oynadığı 5 karşılaşmada 24 gol atarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Sarı-lacivertliler, 5’te 5 yaparken 15 puanla lider konumda bulunuyor. Galatasaray ise iki maç eksiğiyle 3’te 3 yaptı ve 9 puan topladı. Fenerbahçe’de Ece Türkoğlu ve Roselord Borgella’nın performansı dikkat çekti. Peki Fenerbahçe - Galatasaray kadın futbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, derbi mücadelesinin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 11 Ekim 2024 - 15:02

Galatasaray, tarihte bir ilke imza atarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı. Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray Petrol Ofisi, haftaya iki maç eksikle girerken oynadığı 3 karşılaşmayı da kazandı. Ev sahibi Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanacak mücadeleyi kazanarak yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor. Galatasaray ise geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Peki Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ayrıntıları…

FENERBAHÇE - GALATASARAY KADINLAR FUTBOL MAÇI NE ZAMAN?

Kadınlar Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, sahasında Galatasaray Petrol Ofisi'ni ağırlıyor.

13 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14:00’te başlayacak. Mücadele FB TV ve GS TV’den canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE LİGDE LİDER

Fenerbahçe Petrol Ofisi, ligde çıktığı 5 karşılaşmanın tamamını kazandı. Sarı-lacivertliler oynadığı 5 karşılaşmada rakip fileleri 24 kez sarsarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Fenerbahçe topladığı 15 puanla 1. sırada yer aldı.

GALATASARAY 3’TE 3 YAPTI

Galatasaray Petrol Ofisi'nde Ebru Topçu’nun performansı dikkat çekerken altıncı haftaya iki maç eksik ile girerken namağlup unvanını koruyarak giriyor.

Sarı-kırmızılılar, 3’te 3 yaparak 9 puan topladı. Galatasaray oynadığı maçlarda 16 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

KADINLAR SÜPER LİGİ PUAN DURUMU

1-Fenerbahçe 15 puan

2-Pendik Çamlık Spor 12 puan

3-ALG Spor 11 puan

4- Fomget 10 puan

5- Galatasaray 9 puan