Altay Bayındır'dan Giresun maçı yorumu: Kaldığım yerden devam etmeye geldim

Giresunspor galibiyetiyle yeşil sahalara dönen Altay Bayındır, maçı değerlendirdi ve "Döndüm demeyelim kaldığım yerden devam etmeye geldim" dedi.

NTV Spor 12 Şubat 2022 - 18:24
Haber Oluşturma: 12.02.2022 - 18:24 1.Güncelleme: 12.02.2022 - 19:03

Sahalara döndüğü için sevinçli olduğunu söyleyen kalecisi , "Çok şükür. Uzun bir sakatlık sürecinden sonra döndüm demeyelim kaldığım yerden devam etmeye geldim. Benim için zorlu bir süreçti. Her profesyonel oyuncu gibi her şeyime dikkat ederek kısa sürede döndüm. Ciddi bir sakkatlık yaşadım. Galibiyet aldığımız için de son derece mutluluk verici. Ancak sadece bir galibiyet aldık. Formanın ağırlığının bilincindeyiz. İçerde de bunu konuşuyoruz. Bu camianın ve formanın ne kadar ağır olduğunu konuşuyoruz. Bu camianın ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Hocamız da elinden geleni yapıyor. İnşallah bundan sonra birlik beraberliğimizi, sahadaki mücadelemizi artırarak devam edeceğiz" dedi. 

galibiyetiyle ilgili olarak ise 23 yaşındaki file bekçisi, "Buraya zaten kazanmak için geldik. Bizim için son derece önemli bir maçtı. Bize nefes aldırdı. Kazanma duygusunu yeniden kazandırdı.  üç yönlü bir oyun. Kazanabilirsin kaybedebilirsin ama iyi mücadele etmemek olmaz. İnşallah bunu sağlık ve güzel bir şekilde götürürüz" ifadelerini kullandı.