Kamp kadrosu açıklandı: Trabzonspor, Eyüpspor maçı için İstanbul'a gitti

Trendyol Süper Lig'de Eyüpspor'la karşılaşacak Trabzonspor maç için İstanbul'a gitti. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı kafilede yer almadı.

Haber Merkezi - NTV Spor 31 Ağustos 2024 - 17:26

'de milli ara öncesindeki son haftada , deplasmanda 'la karşılaşacak.

Bordo-mavililer, Süper Lig'in 4. haftasındaki Eyüpspor maçı öncesinde hazırlıklarını tamamlayıp maç için İstanbul'a gitti.

ABDULLAH AVCI ANTRENMANDA YER ALMADI

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın son antrenmanında yer almadı.

Abdullah Avcı'yla yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor bugünkü antrenmanı İhsan Derelioğlu yönetiminde tamamladı.

İstanbul'a giden Trabzonspor kafilesinde teknik direktör Abdullah Avcı yer almadı.

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Trabzonspor, Eyüpspor karşılaşması öncesinde kamp kadrosunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Trabzonspor'un Eyüpspor maçı kamp kadrosu şöyle:

Uğurcan Çakır, ⁠Muhammet Taha Tepe, ⁠Onuralp Çevikkan, Pedro Malheiro, ⁠Borna Barisic, ⁠Arif Boşluk, ⁠Stefan Savic, ⁠Salih Malkoçoğlu, ⁠Eren Elmalı, ⁠Arseniy Batagov,⁠ Stefano Denswil, ⁠Ali Şahin Yılmaz, Okay Yokuşlu, ⁠Ozan Tufan, ⁠Batista Mendy, ⁠John Lundstram, ⁠Umut Güneş, ⁠Edin Vişça, ⁠Cihan Çanak, ⁠Enis Bardhi, ⁠Mislav Orsic, ⁠Poyraz Yıldırım, ⁠Enis Destan, ⁠Denis Draguş ve Muhammed Cham

EYÜPSPOR-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Eyüpspor ile Trabzonspor karşı karşıya geleceği karşılaşma yarın 19.15'te başlayacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Ligde yenilgisi bulunmayan takımlardan Eyüpspor, 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sezonun ilk maçında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Eyüpspor, Bodrum FK'yi 4-1, Sivasspor'u da deplasmanda 1-0 yenerek 7 puan topladı.

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında hafta içi İsviçre temsilcisi St. Gallen'e penaltılar sonucu yenilerek Avrupa'ya veda eden Trabzonspor ise şu ana kadar ligde 1 maç oynadı.

Sezonun ilk haftasında Net Global Sivasspor ile golsüz berabere kalan bordo-mavili ekip, 2. haftayı bay geçti. Trabzon ekibinin 3. haftadaki Kayserispor müsabakası ise Avrupa'da oynayacağı maç nedeniyle Türkiye Federasyonu tarafından ileri tarihe ertelendi.