Kasımpaşa - Bodrum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 8. hafta)

Trendyol Süper Lig’de heyecan Kasımpaşa - Bodrum FK mücadelesiyle devam edecek. Ev sahibi Kasımpaşa bu sezon ligde topladığı 7 puanla 14. sırada yer alıyor. Ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ise aldığı 3 galibiyetle dikkat çekti. Kasımpaşa - Bodrum FK mücadelesini Direnç Tonusluoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Bersan Duran yapacak. Kasımpaşa - Bodrumspor mücadelesine Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu ev sahipliği yapacak. Peki Kasımpaşa - Bodrum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 04 Ekim 2024 - 12:07

Sami Uğurlu yönetimindeki İstanbul ekibi Bodrumspor mücadelesiyle birlikte çıkış yakalamak istiyor. Kasımpaşa’da kritik mücadele öncesinde Nuno Da Costa, Haris Hajradinovic takımın gol katkısı en yüksek oyuncuları oldu. Kasımpaşa son olarak ligde Galatasaray deplasmanından beraberlikle dönmüştü. İsmet Taşdemir’in çalıştırdığı Bodrum FK ise ligin başarılı ekiplerinden birisi oldu. Topladığı 9 puanla 8. sırada yer alan Akdeniz ekibi oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde 10 gol gördü. Peki Kasımpaşa - Bodrum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak Kasımpaşa - Bodrum FK mücadelesi 5 Ekim cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KASIMPAŞA VE BODRUM FK SON DURUM

Sezonun ilk 7 haftasında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Kasımpaşa, topladığı 7 puanla 14. sırada bulunuyor.

'de 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet sonucunda 9 puan toplayan Sipay Bodrum FK, averajla 8. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa’da takımın en skorer ismi 4 gol ve 1 asistlik katkı veren Nuno Da Costa oldu. Haris Hajradinovic, Claudio Winck, Mamadou Fall gibi isimler gol katkısı verdi.

Bodrum FK’da ise George Puşçaş 3 gol atarken Taulant Seferi 2 golle takımın en golcü isimleri oldu.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEM BELLİ OLDU

Cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa - Bodrum FK karşılaşmasını Direnç Tonusluoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Bersan Duran yapacak. Kasımpaşa - Bodrum FK maçının dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak.