Kayserispor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 2. hafta)

Süper Lig’de 2. hafta heyecanı Kayserispor- Sivasspor karşılaşmasıyla devam edecek. Kayserispor - Sivasspor karşılaşmasını Turgut Dorman yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Bozbey ve Mehmet Akıncık üstlenecek. Kayserispor ilk haftayı bay geçerken Sivasspor ise Trabzonspor ile golsüz berabere kalmıştı. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor’da gözler Boa Morte, Carlos Mane, Miguel Cardoso gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Peki Kayserispor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 16 Ağustos 2024 - 14:02
Haber Oluşturma: 16.08.2024 - 14:02 1.Güncelleme: 17.08.2024 - 12:14

Trabzonspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılan Sivasspor, Kayserispor deplasmanında üç puan hedefliyor. Bülent Uygun’un çalıştırdığı kırmızı-beyazlılar, yeni sezonda Alex Pritchard, Sonko Sundberg, Keita Balde, Uros Radakovic gibi isimleri kadrosuna kattı. Bülent Uygun’un Kayserispor deplasmanında Rey Manaj, Emrah Başsan ve Pritchard hücum hattıyla sahada olması bekleniyor. Sivasspor’da kritik mücadele öncesinde Queensy Menig ile defans oyuncusu Mehmet Albayrak'ın sakatlıkları bulunuyor. Peki Kayserispor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak Kayserispor - Sivasspor mücadelesinin detayları belli oldu.

Kayserispor - Sivasspor mücadelesi 17 Ağustos cumartesi günü saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2  ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR’DA İKİ EKSİK

Kırmızı beyazlı ekipte Kayserispor maçı öncesinde orta saha Queensy Menig ile defans oyuncusu Mehmet Albayrak'ın sakatlıkları bulunuyor.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

Kayserispor - Sivasspor mücadelesini Turgut Doman yönetirken yardımcılıklarını İbrahim Bozbey, Mehmet Akıncık üstlenirken dördüncü hakem ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.