Kolombiya - Panama çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Copa America)

Copa America’da heyecan çeyrek final karşılaşmasıyla devam ediyor. D Grubu’nu Brezilya’nın önünde topladığı 7 puanla lider tamamlayan Kolombiya, Panama karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Panama ise grup aşamasında 2 galibiyet alırken Uruguay karşısında kaybetmişti. Kolombiya’da kritik mücadele öncesinde Cordoba, Diaz ve Rodriguez gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Peki Kolombiya - Panama maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Copa America çeyrek final karşılaşmasının detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 05 Temmuz 2024 - 16:47

Thomas Christiansen yönetimindeki Panama ise mütevazi kadrosuyla dikkat çekiyor. Panama grup aşamasında ABD ve Bolivya karşısında sahadan galibiyetle ayrılırken Uruguay’a mağlup oldu. Kolombiya - Panama eşleşmesinin kazananı adını yarı finale yazdıracak. 14 Haziran’da başlayan Avrupa Şampiyonası 14 Temmuz’da oynanacak final karşılaşmasıyla tamamlanacak. Futbolseverler ise karşılaşmasının ekranlara geleceği kanalı araştırıyor. Peki Kolombiya - Panama maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

?

’da oynanacak Kolombiya - Panama maçı 7 Temmuz Pazar günü saat 01.00’de oynanacak. Mücadele TV8,5 ve Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

KOLOMBİYA D GRUBUNU LİDER TAMAMLADI

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kolomiya grup aşamasını 7 puanla tamamladı. Oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 6 kez sarsarken kalesinde ise 2 gol gördü.

Kolombiya grup aşamasında Brezilya ile berabere kalırken Kosta Rika ve Paraguay’ı mağlup etti.

PANAMA GRUBUNU İKİNCİ TAMAMLADI

Panama C Grubu’nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Grup aşamasında 6 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. ABD ve Bolivya karşısında kazanan Panama, Uruguay karşısında mağlup oldu.