Konyaspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor - Eyüpspor maçı hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de 8 .hafta mücadelesinde Konyaspor, Eyüpspor’u konuk ediyor. Arda Turan’ın çalıştırdığı konuk takım bu sezon ligde gösterdiği performansla dikkat çekti. Süper Lig’in yeni ekiplerinden olan Eyüpspor geride kalan 7 haftada 12 puan topladı ve 6. sırada yer alıyor. Konyaspor - Eyüpspor mücadelesini Erkan Özdamar yönetecek. Konyaspor ise ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Peki Konyaspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 05 Ekim 2024 - 09:55

Konyaspor bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda dengeli performansıyla dikkat çekti. 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan Ali Çamdalı’nın öğrencileri, Eyüpspor maçıyla birlikte üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılarda takımın en skorer oyuncusu attığı 2 golle Pedrinho oldu. Stoper olarak görev yapan Adil Demirbağ ise 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Konuk takım Eyüpspor’da ise Samu Saiz, Mame Thiam, Ahmet Kutucu ve Emre Akbaba performansıyla dikkat çekti. Peki Konyaspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

Trendyol ’in 8. haftasında Konyaspor, Eyüpspor’u konuk ediyor. Konyaspor - Eyüpspor mücadelesi 6 Ekim Pazar günü saat 13:30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEM BELLİ OLDU

Konyaspor - Eyüpspor mücadelesini Erkan Özdamar yönetirken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alpaslan Şen olacak.

EYÜPSPOR DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor gösterdiği performansla dikkat çekti. Samu Saiz 3 gol ve 1 asistlik katkı verirken Mame Thiam, Ahmed Kutucu, Emre Akbaba takımın en skorer isimleri oldu.

İstanbul ekibi bu sezon çıktığı maçlarda 12 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü. Eyüpspor topladığı 12 puanla 6. sırada yer alıyor.