KUPADA BUGÜN

Dünya Kupası'nda son çeyrek finalistler belli oluyor

NTV Spor 28 Haziran 2010 - 23:39

PARAGUAY-JAPONYA
F Grubu'nu lider tamamlayan Paraguay ile E Grubu'nu ikinci sırada bitiren Japonya, Loftus Versfeld Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Grup maçlarının sert takımı Paraguay ve ilk turun göze hoş gelen futbol oynayan ekibi Japonya, Pretoria'da çeyrek finale çıkmak için mücadele verecekler.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı Belçikalı Referee Frank DE Bleeckere yönetecek.

Paraguay'da orta sahanın önemli ismi Victor Caceres, kart cezası sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Arjantinli teknik adam Gerardo Martino'nun Caceres'in yerine bir başka defansif orta saha oyuncusu Carlos Bonet'ye yer vermesi bekleniyor. Sakatlığı yüzünden Yeni Zelanda maçında forma giymeyen Antolin Alcaraz ise ilk 11'deki yerini alacak.

İSPANYA-PORTEKİZ
Turnuvanın favorilerinden İspanya, Cristiano Ronaldo'lu Portekiz ile Green Point Stadyumu'nda karşılaşacak. İki ekip arasındaki mücadelenin ikinci turun en güzel maçlarından birine sahne olması bekleniyor.

Saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi Arjantinli Referee Hector Baldassi yönetecek.

İspanya'da sakatlığı bulunan Xabi Alonso'nun durumu belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Vicente Del Bosque Real Madrıdli oyuncunun takımla birlikte çalıştığını ancak son kararını maç saatinde vereceğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, Alonso'nun oynamaması halinde Şili maçında forma giyen Javi Martinez yada Cesc Fabregas arasında bir seçim yapacak.

Portekizde ise sakatlığı nedeniyle  Kuzey Kore ve Brezilya maçlarında forma giyemeyen Deco'nun İspanya karşısında oynaması bekleniyor.