LA LİGA | Sevilla Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

La Liga 24. hafta mücadelesinde Sevilla evinde Atletico Madrid’i konuk etmeye hazırlanıyor. Oynadığı son 5 karşılaşmada sahadan sadece 1 kez galibiyetle ayrılan ev sahibi takım taraftarı önünde galip gelmek istiyor. Diego Simeone'nin öğrencileri ise zirve yarışında Real Madrid, Girona ve Barcelona’nın gerisinde kaldı. Sevilla Atletico Madrid karşılaşmasının detayları belli oldu. Peki Sevilla Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 11 Şubat 2024 - 16:15

’nde 24. hafta karşılaşmaları pazar günü oynanmaya devam ediyor. tutkunları ekranlara gelecek karşılaşmaların başlangıç saatine odaklandı. bu sezon beklentilerin uzağında performans sergilerken topladığı 20 puanla 15. sırada yer alıyor. ise hem Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak hem de zirve mücadelesinde rakiplerini takip edebilmek için kazanmak istiyor. Sevilla Atletico Madrid karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal açıklandı. Peki Sevilla Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Sevilla Atletico Madrid maçına ilişkin detaylar…

SEVİLLA - ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

İspanya Ligi’nde bugün Sevilla Atletico Madrid’i konuk etmeye hazırlanıyor. Sevilla Atletico Madrid karşılaşması 11 Şubat Pazar günü saat 20:30’da oynanacak.

Sevilla Atletico Madrid karşılaşması S Sports 2 ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

SEVİLLA SON DURUM

Sevilla son olarak ligde oynadığı Rayo Vallecano mücadelesini 2-1 kazandı. Sanchez Flores yönetiminde ligde sadece 4 galibiyet alabilen Sevilla, 20 puanla 16. sırada yer alıyor.

Youssef En Nesyri takımına bu sezon 7 gol 1 asistlik katkı sağladı.

ATLETİCO MADRİD SON DURUM

Atletico Madrid ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Diego Simeone'nin öğrencileri, puan sıralamasında Barcelona, Girona ve Real Madrid’in gerisinde kalırken 48 puanla 4. sırada bulunuyor.

Atletico Madrid bu sezon 45 gol atarken kalesinde gördüğü 25 gole engel olamadı.