Lamine Yamal için 250 milyon euroluk teklif

Barcelona Başkanı Joan Laporta, kulübün ekonomik sorunlarının devam ettiğini ancak önceki yıllara göre daha iyi durumda olduklarını söyledi. Laporta, takımın yıldızı Lamine Yamal için 250 milyon euroluk bir teklifi reddettiklerini belirtti.

Haber Merkezi - NTV Spor 18 Ekim 2024 - 14:10
Haber Oluşturma: 18.10.2024 - 14:10 1.Güncelleme: 18.10.2024 - 14:11 2.Güncelleme: 18.10.2024 - 16:45

Gelecek hafta yapılacak genel kurul öncesinde Başkanı açıklamalarda bulundu.

Barca One'a verdiği röportajda kulübün ekonomik durumundan bahseden Laporta, "Kulüp para kazanıyor. Geldiğimiz dönemde karşılaştığımız taahhütleri karşılayabilmek için çok çalıştık. Bugün Barcelona'nın harcadığından daha fazla kazandığını söyleyebiliriz." dedi.

Gelir sağlayabilmek için yıldız futbolcuların ayrılığına izin vermek istemediklerini söyleyen Laporta şunları kaydetti, "Bunu yapmak istemedik çünkü takımı korumamız gerektiğini düşünüyorduk. Yanıldığımızı düşünmüyorum. Flick bu oyuncuların çoğundan verim alıyor. İlkay gitti Dani Olmo geldi. Raphinha ve Lewandowski var. Mutluyuz. Barcelona'da kalmak isteyenler devam edecek."

DEV TEKLİFE RET

Laporta, takımın yıldızı Lamine Yamal'la ilgili, "Burada oynamak isteyen herkesin takımda kalmasını istiyoruz. Lamine Yamal için 250 milyon euro teklif ettiler ama hayır dedim. Şu andaki değeri geçen yıla göre çok daha fazla." açıklamasında bulundu.

Barcelona altyapısından yetişen Lamine Yamal, bu sezon 11 maçta süre alırken 5 gol ve 5 asist kaydetti.