Liderin şakası yok!

Almanya Bundesliga'da Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Werder Bremen'i 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 6'ya çıkardı.

NTV Spor 23 Şubat 2013 - 19:24

Almanya Bundesliga'da Bayern Münih, Allianz Arena'da Werder Bremen'i konuk etti.

Maça baskılı başlayan ev sahibi Bayern, 25. dakikada Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra sahneye çıkan Javi Martinez, farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarının son dakikasında ise konuk takım Werder Bremen, sahada 10 kişi kaldı. Bremen'de Avusturyalı savunmacı Sebastian Prodl, oyundan atıldı ve takımını 1 kişi eksik bıraktı.

İkinci devreye de hızlı giren Bayern Münih, Gebre Selassie'nin kendi kalesine attığı golle skoru 3-0'a getirdi. Farkı artırmaya devam eden Bayern, 51'de ise Mario Gomez'in golüyle maçta durumu 4-0 yaptı.

Konuk takım Werder Bremen, 58'de Kevin de Bruyne ile farkı 3'e indirdi. Bu gol, aynı zamanda Bayern Münih'in 2013 yılında ligde yediği ilk gol oldu.

Mücadelenin son dakikalarında Bayern'in golleri devam etti. Önce 86'da Franck Ribery, daha sonra da Mario Gomez, karşılaşmanın skorunu belirledi. Bayern Münih, ligde 23. hafayı 6-1'lik Werder Bremen galibiyetiyle tamamladı ve 60 puana yükseldi.