Lugano maçının yıldızı Gedson Fernandes'ten itiraf: "Maçta kopuşlar yaşadık"

Beşiktaş'ın Lugano ile 3-3 berabere kaldığı maçta siyah beyazlı takımın ilk iki golünü atan Gedson Fernandes karşılaşmayı değerlendirdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ağustos 2024 - 23:50
Haber Oluşturma: 22.08.2024 - 23:50 1.Güncelleme: 23.08.2024 - 00:02 2.Güncelleme: 23.08.2024 - 00:02

'ın orta saha oyuncusu , UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Lugano ile 3-3 berabere kaldıkları müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.

S Sport'a konuşan Portekizli orta saha oyuncusu şunları söyledi:

"MAÇTA KOPUŞLAR YAŞADIK"

"Kazanmaya da yakındık ama berabere bitti. Maçta kopuşlar yaşadık. Kazanmak istiyorduk ama bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçı kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum."

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATKI SAĞLAMAM"

"İki gol attığım için mutluyum ama önemli olan takıma katkı sağlamam. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum."

Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Jean Onana ise TRT Spor'a yaptığı açıklamada şunları söyledi

"AVANTAJLI BİR SKOR ALDIK"

"Ne olursa olsun bu akşam burada avantajlı bir skor aldık. Çünkü evimizde oynayacağız ikinci maçı ve orada taraftarımızın desteğiyle turu geçebiliriz."

"RÖVANŞ MAÇINDA TARAFTARLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

"Rövanş maçı nizim tarafımızdan daha çok hücum edeceğimiz bir maç olacak. Bazı koşullar bizim lehimize olacak ve maçı alacağız. İkinci maçta Beşiktaş için her şeyi vereceğiz ve taraftarların yüzünü güldüreceğiz. Rövanş maçında taraftarlara çok ihtiyacımız var."