Manchester City - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (hazırlık mücadelesi)

Premier Lig’de mücadele edecek Manchester City ve Chelsea hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Guardiola yönetimindeki son şampiyon Manchester City, yeni sezonda Savinho’yu kadrosuna katarken Yan Couto, Taylor Harwood Bellis, Tommy Doyle, Sergio gibi isimlerle yolları ayırdı. Chelsea ise sezona Enzo Maresca yönetiminde başlayacak. Peki Manchester City - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 03 Ağustos 2024 - 15:10

Yeni sezonda Manchester City, Liverpool, Tottenham gibi takımlarla şampiyonluk mücadelesi verecek Chelsea hazırlıklarını sürdürüyor. Chelsea yeni sezonda Dewsburry - Hall, Jorgensen, Kellyman, Veiga gibi isimleri kadrosuna kattı. Takımdan ayrılan oyuncular ise Omari Hutcinson, Lewsill Hall, lan Waatsen oldu. Manchester City ve Chelsea arasında oynanacak hazırlık mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Manchester City - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

?

Chio Stadyumu’nda oynanacak Manchester City - Chelsea karşılaşması 4 Ağustos Pazar günü gece saat 00.30’da oynanacak. Mücadelenin ekranlara geleceği kanala ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.