Manchester United - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

Premier Lig’de heyecan Manchester United - Tottenham karşılaşmasıyla devam ediyor. Bu sezon beklentilerin uzağında başlayan iki takım 6. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Manchester United bu sezon çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Tottenham ise ligde 7 puan topladı. Manchester United - Tottenham karşılaşmasının detayları belli oldu. Peki Manchester United - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 27 Eylül 2024 - 14:43

Manchester United, Tottenham karşısında ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılma hesapları yapıyor. ‘Kırmızı Şeytanlar’ rakibini konuk ettiği 24 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Tottenham ise rakibine konuk olduğu son üç maçını kaybetmezken 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ange Postecoglou yönetimindeki Tottenham’da bu sezon Huen-min Son 2 gol ve 2 asistlik katkı vererek takımının en skorer ismi oldu. Peki Manchester United - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin canlı yayınlanacağı kanal…

?

Manchester United bu sezon Manchester City, Liverpool, Arsenal gibi takımlarla şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer almak istiyor.

Erik ten Hag’ın öğrencileri çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Tottenham’da benzer şekilde oynadığı maçlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet çıkardı. Tottenham etkili hücum hattıyla dikkat çekerken rakip fileleri 9 kez sarstı ve kalesinde 5 gol gördü.

Manchester United - Tottenham mücadelesi 29 Eylül Pazar günü saat 18:30’da başlayacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

PREMİER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

1- Manchester City 13 puan

2- Liverpool 12 puan

3-Aston Villa 12 puan

4- Arsenal 11 puan

5- Chelsea 10 puan

6- Newcastle United 10 puan

7- Brighton 9 puan

8 - Nottingham Forest 9 puan