ManU'nun kalesinde büyük değişim; Altay'ın transferinin ardından...

Manchester United'a imza atmak için İngiltere'ye giden Altay Bayındır'ın transferinin ardından, İngiliz takımının kaleci mevkiinde önemli değişiklikler yaşanacak.

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ağustos 2023 - 18:21

kalecisi Altay Bayındır, prensipte anlaşmaya vardığı 'a imza atmak için İngiltere'ye gitti. İngiliz takımının kalesinde ise Altay transferinin dışında da önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

ALTAY GELECEK, HENDERSON GİDECEK

TalkSPORT'un haberine göre; Altay'ın gelişi, Manchester United'ın yedek kalecisi 'ın 'a gitmesinin önünü açacak. United ve Palace, geçen sezonu Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçiren Henderson için satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması üzerinde görüşmelerde bulunuyor.

İNGİLTERE PREMİER LİG HABERLERİ

GUAITA'NIN YERİNE TRANSFER EDİLECEK

Teknik direktörlüğünü Roy Hodgson'ın yaptığı Crystal Palace'ta, İspanyol kaleci Vicente Guaita ile yolların ayrılması ve Dean Henderson'ın kadroya katılması bekleniyor.

6 DEFA KİRALANDI

Manchester United altyapısından yetişen Henderson'ın daha önce 6 kez kiralık gönderilmişti. 26 yaşındaki eldiven; Stockport, Grimsby Town, Shrewsbury, Sheffield United (2 kez) ve Nottingham Forest'a kiralanmıştı. İngiliz kalecinin Manchester ile 2+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.