Mehmet Yıldız ve Keita kadro dışı

Sivassporlu Mehmet Yıldız ve Keita, kavga ettikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı.

NTV Spor 14 Ekim 2010 - 09:52

Sivasspor'un kaptanı kaptanı Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita süresiz kadro dışı bırakıldı. Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlık görevi de takımın tecrübeli oyuncusu Ceyhun Eriş'e verildi.

Sivasspor'un Resmi Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Kulüp disiplin talimatlarına aykırı davranışları sebebiyle takım kaptanımız Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita, süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlığa Ceyhun Eriş getirilmiştir. Futbolcularımız bundan sonraki antrenmanlarını A2 takımı ile sürdürecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

BAKKAL: İDMANDA KAVGA ETTİLER
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, ''İdmanda kavga ettiler, yönetim kurulu toplandı ve aldıkları kararla kadro dışı bırakıldılar'' dedi.

Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.

Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağını ifade eden Bakkal, Mehmet ve Kieta'nın idmanda birbirlerinin üzerine yürüdüklerini, kavganın büyümeden önlendiğini söyledi.