Miguel Crespo olay gol sevinci için konuştu

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'ne 3 puanla başladı. Fenerbahçe oyuncusu Crespo mücadele sonrasında; "Gol sevincim kendime bireysel bir mesaj, sadece işime odaklandığımı göstermek içindi." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 21 Eylül 2023 - 22:06

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde , H Grubu'ndaki ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler maçı 3-1 kazandı.

Fenerbahçe oyuncuları ve maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Miguel Crespo: "Gol sevinci kendime bir mesajdı"

Miguel Crespo maç sonrasında; "Performansımdan dolayı mutluyum. Ben her zaman çalışmalarımı sıkı şekilde sürdürüyorum. Hocamız da bugün fırsat verdi, ben de bu fırsatı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Gol atarak takıma yardım ettiğim için mutluyum. Gol sevincim kendime bireysel bir mesaj, sadece işime odaklandığımı göstermek içindi." sözlerini sarfetti. 

Fred: "İyi mücadele ettik"

Fred ise; "Hem kendi adıma, hem de takım adına iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi mücadele ettik. Kazanma serimize devam etmek istiyoruz. Şimdi yapacağımız şey dinlenmek ve lig maçına hazırlanmak. Crespo gerçekten çalışkan bir oyuncu. Benim onunla aynı dili konuşmam sahada işleri kolaylaştırıyor. Hayranlık duyduğum bir oyuncu. Bugün de iyi oynadı." açıklamasında bulundu.