Milan - Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşması)

UEFA Avrupa Ligi’nde Milan Rennes eşleşmesi dikkat çeken karşılaşmalardan birisi oldu. 2023-2024 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Milan, F Grubu’nda Dortmund ve PSG’nin gerisinde kalarak Devler Ligi’ni 3. sırada tamamladı. Milan yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ederken rakibi Rennes ise grubunu 2. sırada bitirerek play-off mücadelesi oynamaya hak kazandı. Peki Milan - Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Şubat 2024 - 12:31

UEFA Avrupa Ligi play-off son 16 turunda Milan evinde Rennes ile karşı karşıya geliyor. İtalya Ligi’nde bu sezon zirve mücadelesini sürdüren Milan, Avrupa’da da çeyrek finale uzanmak istiyor. İki maç üzerinden oynanacak Milan-Rennes karşılaşmasında rakibine üstünlük kuran takım çeyrek finale adını yazdıracak. Milan - Rennes karşılaşmasının detayları belli olurken futbolseverler, karşılaşmanın başlangıç saatine odaklanmış durumda. Peki Milan - Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Milan Rennes maçına ilişkin gelen son bilgiler…

MİLAN - RENNES MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi Play-off son 16 turunda Milan evinde Rennes’i konuk ediyor.

Milan - Rennes mücadelesi 15 Şubat Perşembe günü saat 23:00’da başlayacak.

Avrupa Ligi yayın hakları Exxen’de bulunduğundan karşılaşma platform üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

MİLAN SON DURUM

Milan bu sezon Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda mücadele etti. Borussia Dortmund ve PSG’nin hemen ardından grubunu 3. sırada tamamlayan İtalyan devi, yoluna Avrupa Ligi son 16 turunda devam ediyor.

Milan Avrupa’da oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 8 puan topladı. Rakip fileleri 5 kez sarsan Stefano Pioli öğrencileri, kalesinde ise 8 gol gördü.

RENNES SON DURUM

Rennes, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda mücadele etti. Avrupa’da oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Rennes, rakip fileleri 13 kez sarsarken kalesinde ise 6 gol gördü.