Monaco - Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Monaco - Kızılyıldız maçı şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ve Kızılyıldız karşı karşıya geliyor. Adi Hütter yönetimindeki Fransız ekibi bu sezon ligde PSG’nin hemen ardından 2. sırada bulunuyor. Kadrosunda Ilenikhena, Akliouche, Golovin, Camara, Zakaria gibi önemli oyuncular bulunan Monaco Devler Liginde topladığı 4 puanla 14. sırada yer alıyor. Kızılyıldız ise oynadığı iki maçtan eli boş döndü. Monaco, taraftar avantajını kullanarak Kızılyıldız engelini aşmak istiyor. Peki Monaco - Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 12:28

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor.3 . hafta mücadelesinde Monaco ve Kızılyıldız karşı karşıya gelecek. Bu sezon yeni formatla uygulanan ’nde takımlar geleneksel grup aşaması yerine lig formatında mücadele veriyor. Puan sıralamasını ilk 8’de tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna kalacak. Monaco ise bu hedefe bir adım daha yaklaşabilmek için Kızılyıldız karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. Kızılyıldız ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor. Peki Monaco - Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son detaylar…

?

Monaco ve Kızılyıldız arasında oynanacak mücadele 22 Ekim Salı günü saat 19:45’te başlayacak. Mücadele tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak kritik karşılaşmayı Alman hakem Tobias Stieler yönetirken yardımcılıklarını ise Christian Gittelmann ve Mark Borsch üstlenecek. Karşılaşmanın VAR hakemi Benjamin Brand olurken dördüncü hakemlik görevini Matthias Jöllenbeck yapacak.

MONACO’DA HEDEF 3 PUAN

Fransa Ligue 1 takımlarından Monaco bu sezon performansıyla dikkat çekti. Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de ligde başarı hedefleyen Fransız ekibi ligde topladığı 20 puanla PSG ile zirve yarışı veriyor. Avrupa’da ise son olarak Dinamo Zagreb ile berabere kalan takım, Barcelona’yı 2-1 mağlup ederek büyük ses getirmişti.