Newcastle United orta saha için hedefini belirledi

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Inter forması giyen Nicolo Barella'yı 50 milyon sterlin karşılığında kadrosuna katmak istiyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 15 Haziran 2023 - 13:08

'de geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi vizesi alan Newcastle United, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Eddie Howe yönetiminde 21 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Newcastle United'da orta sahaya iki takviye planlanıyor.

Telegraph'ta yer alan haberde İngiliz ekibinin Şampiyonlar Ligi finalisti Inter'den Nicolo Barella'yı kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Haberde için 50 milyon sterlin ayrıldığı ifade edilirken görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Inter'in transfer için daha fazla bir tutar istediği ifade edilirken Newcastle United'ın orta saha transferi için hedeflediği isimler arasında ligden düşen Leicester City'de forma giyen James Maddison olduğu belirtildi.

İlk transfer açıklandı

Newcastle United, yeni sezondaki ilk transferini de geçtiğimiz gün duyurmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Danimarka temsilcisi Odense'de forma giyen Yankuba Minteh'in bonservisi konusunda anlaşma sağlandığı ve uzun süreli sözleşme imzalanan 18 yaşındaki oyuncunun, gelecek sezon kiralık olarak Feyenoord'da forma giyeceği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Newcastle United, forvet bölgesinde görev alan Minteh için Odense'ye 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Geçen sezon kadrosuna katıldığı Odense'de 17 lig maçına çıkan Yankuba Minteh, 4 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.