Nihat Kahveci Beşiktaş'a veda ediyor

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Nihat Kahveci, bundan sonra Türkiye'de futbol hayatına devam etmeyeceğini söyledi. Beşiktaş ile Nihat Kahveci'nin yolları büyük ihtimalle ayrılacak.

NTV Spor 27 Nisan 2011 - 15:03

Beşiktaşlı Nihat Kahveci, Konyaspor maçı içinde ve sonrasında yaşanan olayları NTV Spor'dan Hakan Gündoğar'a anlattı. Nihat, bundan sonra Türkiye'de forma giymeyeceğini söyledi.

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı içinde Quaresma ve maç sonrası da gazeteci Turgay Demir ile tartışma yaşayan tecrübeli futbolcu Nihat Kahveci, siyah-beyazlı yöneticilerin kendisinin sözleşmesini feshetmek istemesi durumunda zorluk çıkarmayacağını da söyledi.

Nihat, yaşanan son olaylardan dolayı üzgün olduğunu ancak sezon başından bu yana aldığı ücretin konuşulduğu da sözlerine ekledi.

"BÜYÜK İHTİMALLE SÖZLEŞMEM FESHEDİLECEK"
Bu açıklamalarından sonra Nihat Kahveci bir kez daha konuştu ve  "Resmi bir şey yok ama büyük ihtimalle sözleşmem feshedilecek" dedi.

Beşiktaş ile Nihat Kahveci'nin yolları büyük ihtimalle ayrılacak. Resmi açıklamanın Perşembe günü yapılması beklenirken Türkiye'de forma giymek istemediğini söyleyen Nihat Kahveci'nin İspanya'ya döneceği belirtiliyor.