Okan Buruk maç sonrası duyurdu: Galatasaray'da ayrılık olasılığı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Zalgiris'i 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı. Okan Buruk, ikinci golü atamamalarının rakibi oyunda tuttuğunu belirtti.

Haber Merkezi - NTV Spor 03 Ağustos 2023 - 00:03
Haber Oluşturma: 03.08.2023 - 00:03 1.Güncelleme: 03.08.2023 - 00:06 2.Güncelleme: 03.08.2023 - 00:13

2. ön eleme turu rövanşında konuk ettiği Zalgiris'i 1-0 yenen ve tur atlayan 'da teknik direktör maçın ardından konuştu.

"FİZİK OLARAK BİZDEN DAHA HAZIRLAR"

Zalgiris'in fizik olarak kendilerinden daha hazır bir takım olduğunu belirten Okan Buruk, "İkinci golü atamayınca rakip de dizilişini bozmadı. 10 kişiyle savunma yaptılar. Fizik olarak bizden daha hazırlar. Alanları iyi kapadılar. İlk yarıda az ürettik." dedi.

🟡GALATASARAY HABERLERİ🔴

"HENÜZ TAM TAKIM DEĞİLİZ"

Rakibe iki tehlikeli pozisyon verdiklerini kaydeden Buruk, "İkinci golü bulup maçı bitirmemiz gerekiyordu. Rakibimize de 2 tehlikeli pozisyon verdik ve bunlar bizi korkuttu. Henüz tam takım değiliz. Şimdi hedefimiz bir sonraki tur." ifadelerini kullandı.

"DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Bazı futbolcuların dönüşüyle daha güçlü bir takım olacaklarını belirten başarılı teknik adam, "Torreira idmanlara başlayacak. Icardı ve Zaha bizlerle olacak. Zaniolo keza öyle... Daha güçlü bir takım olacağız bu da oyuna yansıyacak." şeklinde konuştu.

OKAN BURUK'TAN OLIMPIU MORUTAN SÖZLERİ

Olimpiu Morutan'la ilgili karar vereceklerini dile getiren Okan Buruk, "Morutan'a forma şansı vermek istedik. Genel olarak takıma katkı sağladı. Onunla ilgili kararı vereceğiz." sözlerini sarf etti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ

RASHICA TRANSFERİ

Milot Rashica sorusuna cevap veren Okan Buruk, "Rashica sevdiğimiz, beğendiğimiz, önemli performans göstermiş bir oyuncuydu. Şartlar oluşursa yeniden kadromuzda görmek isteriz." ifadelerini kullandı.