Osayi ve Onuachu sahne alıyor: Nijerya Angola maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Afrika Uluslar Kupası’nda çeyrek final mücadeleleri bugün başlıyor. Afrika Kupası’nda son 16 turunda Kamerun’u 2-0 geçerek kupanın dışına iten Nijerya, Angola ile karşı karşıya gelecek. Angola ise Namibya’yı mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırmıştı. Nijerya Angola mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Nijerya Angola maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Nijerya Angola maçına ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 02 Şubat 2024 - 12:12
Haber Oluşturma: 02.02.2024 - 12:12 1.Güncelleme: 02.02.2024 - 12:13

Afrika Kupası’nda son 16 turunun tamamlanmasının ardından çeyrek finalde mücadele edecek takımlar belli oldu. ile , yarı final için karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’de forma giyen Osayi Samuel, Nijerya kadrosunda bulunuyor. Nijerya’da ise gözler Kamerun karşısında 2 gol atarak bir üst turu getiren Ademola Lookman’da olacak. Peki Nijerya Angola maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Afrika Uluslar Kupası çeyrek final mücadelesinin tarihi…

?

Afrika Uluslar Kupası’nda Nijerya ve Angola karşı karşıya geliyor. Kazanan takım yarı finale adını yazdıracak. Beraberlik olması durumunda önce uzatmalar ardından ise penaltı atışları yarı finale çıkan takımı belirleyecek.

Nijerya Angola karşılaşması 2 Şubat Cuma günü TSİ 20:00'de başlayacak. Felix Houphouet-Boigny Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

OSAYİ VE ONUACHU SAHNE ALIYOR

Osayi Samuel ve Onuachu’nun formasını giydiği Nijerya’nın kazanması durumunda takımları yarı finale kalacak.

Yarı final mücadeleleri 7 Şubat'ta, üçüncülük karşılaşması 10 Şubat tarihinde ve Afrika Kupası finali 11 Şubat’ta oynanacak.