Ozan Tufan, Trabzonspor'a transfer sürecini anlattı: "Çok kısa sürdü"

Trabzonspor'un Hull City'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan, Trabzonspor'a geldi. Havalimanında açıklamalarda bulunan futbolcu, Trabzonspor'a transferinin Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan ile yaptığı kısa görüşmenin ardından gerçekleştiğini belirtti. Ozan Tufan taraftarın sevgi gösterisine üçlü çektirerek cevap verdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 26 Haziran 2024 - 22:43
Haber Oluşturma: 26.06.2024 - 22:43 1.Güncelleme: 26.06.2024 - 22:44

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan 'un yeni futbolcusu , Trabzon'a geldi.

 OZAN TUFAN: "TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTİYORDUM"

Havalimanında açıklamalarda bulunan Ozan Tufan, "Elimden gelenin en iyisini yapmak için buradayım. Çok mutluyum burada olduğum için. Abdullah Hoca aradı, beni istediğini söyledi. Kendisine çok büyük bir saygım var. Yaklaşık 3-4 dakikalık bir telefon konuşması oldu. Sonra başkanımız Ertuğrul Doğan aradı, onunla konuşmamız oldu. Sonra işlemlerim tamamlandı, buraya geldik. Çok kısa sürdü. Zaten ben de Türkiye'de oynamak istiyordum gerçekten. Trazonspor büyük bir camia. Elimizden geleni yapıp bana olan güveni boşa çıkarmamaya çalışacağım.

"MUTLUYUM VE GURURLUYUM"

Yıllarca Trabzon'a karşı oynadım. Her zaman çok zor bir deplasman olmuştur benim için. Burada şimdi Trabzon için formayı terletmek benim için gurur verici olacak. O yüzden mutluyum ve gururluyum şu anda."