PREMİER LİG | Arsenal - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Premier Lig’de haftanın dikkat çeken mücadelede Arsenal ve Liverpool karşı karşıya geliyor. Liverpool’u konuk ettiği son iki lig mücadelesini kazanan Arsenal, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmak istiyor. Emirates’te oynanacak mücadele öncesinde Liverpool 21 puanla zirvede yer alıyor. Arsenal ise bu sezon beklentilerin uzağında kalırken 17 puanla 3. basamakta bulunuyor. Peki Arsenal - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 26 Ekim 2024 - 13:51

Liverpool bu sezon etkili hücum ve savunma hattıyla dikkat çekti. Arne Slot yönetimindeki İngiliz ekibi oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Liverpool oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 15 kez sarsarken kalesinde ise 3 gol gördü. Liverpool bu sezon ’in en az gol yiyen takımı oldu. Arsenal ise 3 maçta puan kaybederken 5 galibiyetle birlikte 17 puan topladı. Arsenal, Liverpool’u mağlup ederek zirve yarışına dahil olma hesapları yapıyor. Liverpool’da gözler Mohamed Salah, Luiz Diaz gibi oyunculara çevrildi. Peki Arsenal - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Premier Lig’de 9. hafta mücadelesinde Arsenal, Liverpool’u konuk ediyor.

Liverpool’u ağırladığı son iki karşılaşmayı kazanan Arsenal, ev sahibi avantajını kullanarak üç puana uzanmak istiyor.

Liverpool ise yeni sezonda form grafiğiyle dikkat çekerken bu sezon sadece tek maçta puan kaybı yaşadı.

Arsenal - Liverpool mücadelesi 27 Ekim Pazar günü saat 19:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

LİVERPOOL’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Arne Slot yönetimindeki Liverpool’da bu sezon Mısırlı yıldız Mohamed Salah 5 gol ve 5 asistlik katkı verdi. Luis Diaz, Diogo Jota, Darwin Nunez gibi oyuncuların performansı dikkat çekerken Liverpool bu sezon topladığı 21 puanla lider durumda bulunuyor.

ARSENAL SON DURUM

Arsenal bu sezon ligde 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. 17 puan toplayan Arteta’nın öğrencileri, ligde 3. sırada yer alıyor.