PSG - PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PSG - PSV Eindhoven maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi’nin iddialı takımlarından Paris Saint - Germain Hollanda ekibi PSV Eindhoven konuk etmeye hazırlanıyor. Fransa’da geçtiğimiz sezon bıraktığı yerden devam eden Luis Enrique’nin öğrencileri, Monaco ile zirve mücadelesi veriyor. Mbappe’nin takımdan ayrılması ile birlikte Bradley Barcola, Dembele, Joao Neves gibi yıldızların yükselen form grafiği dikkat çekti. Paris Saint - Germain son olarak Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal deplasmanından mağlup döndü. Fransız ekibi PSV Eindhoven karşısında kazanarak üç puana ulaşmak istiyor. Peki PSG - PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 12:44

Juventus mağlubiyetiyle ’ne başlayan PSV Eindhoven ise ikinci mücadelesinde Sporting Lizbon karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı. İlk puanına ulaşan Hollanda ekibi PSG deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Eredivisie’de gösterdiği performansla dikkat çeken Hollanda ekibi oynadığı 9 mücadeleden galibiyetle ayrılırken rakip fileleri 26 kez sarstı ve kalesinde sadece 6 gol gördü. PSV Eindhoven bu başarısını Avrupa kupalarına yansıtmak istiyor. Peki PSG - PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

PSG - PSV EİNDHOVEN MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi’nde Fransız ekibi Paris Saint - Germain, Hollanda takımı PSV Eindhoven’i konuk ediyor.Parc des Princes’te oynanacak kritik mücadeleyi İsveçli hakem Gienn Nyberg yönetecek.

Yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Mahbod Beigi ve Andreas Söderkvist yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Kristoffer Karrison olurken VAR hakemi ise Stuart Attwell olacak.

PSG - PSV mücadelesi bugün saat 22.00'da başlarken tabii Spor 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

PSG’DE GÖZLER YILDIZ OYUNCULARDA

Mbappe’nin ayrılığının ardından PSG’de yıldız oyuncuların performansındaki artış Luis Enrique’nin yüzünü güldürdü.

Yeni sezonda takıma katılan Joao Neves ligde 6 asistlik katkı verirken Bradley Barcola ise 7 gole doğrudan etki etti. Dembele’nin 4 gol ve 5 asistlik performansı ise dikkat çekti.

PSV HOLLANDA LİGİ’NDE NAMAĞLUP

Devler Ligi’nde Sporting Lizbon ile berabere kalan PSV Eindhoven tek puanını bu karşılaşmadan çıkarmıştı.

Peter Bosz yönetimindeki Hollanda ekibi Luuk de Jong, Malih Tillman, Loazano, Guus Till gibi öneli oyunculara sahip.

PSV bu sezon etkili hücum hattıyla dikkat çekerken ligde rakip fileleri 29 kez sarsarken kalesinde ise sadece 6 gol gördü.