Rangers'tan Ryan Kent için transfer açıklaması

Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, Fenerbahçe'den ayrılan Ryan Kent'in transfer durumu için, "Bu konuda söylentilerle ilgili konuşmaktan kaçındım. Çünkü konuştuğunuzda bunu asla durduramazsınız ve tüm basın toplantılarında bununla meşgul olursunuz. Bu yüzden söylentilere girmeyeceğim." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 19 Ekim 2024 - 14:56

İskoçya Ligi'nde , yarın 8. hafta mücadelesinde Kilmarnock'la karşılaşacak.

Mücadele öncesinde düzenlenen basım toplantısında soruları yanıtlayan Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, Fenerbahçe'den ayrılan 'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Clement daha önce de Rangers forması giyen Ryan Kent için, "Bu konuda söylentilerle ilgili konuşmaktan kaçındım. Çünkü konuştuğunuzda bunu asla durduramazsınız ve tüm basın toplantılarında bununla meşgul olursunuz. Bu yüzden söylentilere girmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Kent'le ilgili Clement ayrıca, "Elbette onu uzun zamandır tanıyorum. Rangers'a olduğu dönemde onu Club Brugge'e getirmek istemiştim ama Rangers'ı seçti. Rangers'la iyi bir anlaşma yapmıştı. Oyuncuların transferiyle ilgili söylentilere girmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

RYAN KENT'İN KARİYERİ

kariyerine Liverpool'un altyapısında başlayan Ryan Kent, sonrasında Coventry, Freiburg ve Rangers formalarını giydi.

2023/24 sezonunun başında Rangers'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye imza atan Ryan Kent, sarı-lacivertli takımla sözleşmesini hafta içinde feshetti.