Real Madrid - Dortmund maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Real Madrid - Dortmund maçı ne zaman, bugün mü? (Arda Güler ilk 11 oynayacak mı)

Şampiyonlar Ligi’nde dev karşılaşma futbolseverleri bekleyecek. Kupanın son sahibi Real Madrid, Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund’u konuk edecek. Son olarak Lille karşısında mağlubiyet alan eflatun-beyazlılar, Dortmund engelini aşarak hatasını telafi etmek istiyor. Nuri Şahin yönetiminde Avrupa’da başarılı bir grafik çizen Alman ekibi 2’de 2 yaparak sezona başladı. Celtic mücadelesinden 7-1’lik üstünlükle ayrılan sarı-siyahlılar, İspanya deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor. Real Madrid’de ise gözler Arda Güler’e çevrildi. Peki Real Madrid - Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arda Güler ilk 11’de oynayacak mı? İşte, Şampiyonlar Ligi mücadelesinin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 17:13
Haber Oluşturma: 22.10.2024 - 17:13 1.Güncelleme: 22.10.2024 - 11:28 2.Güncelleme: 22.10.2024 - 14:15 3.Güncelleme: 22.10.2024 - 17:13

Bundesliga’da bu sezon istediği başlangıcı yapamayan Dortmund, Avrupa’da ise 2 galibiyetle başladı. Oynadığı maçlarda rakip fileleri 10 kez sarsan sarı-siyahlılar kalesinde ise sadece 1 gol gördü. ’nde puan sıralamasında zirvede bulunan Dortmund, başarısını İspanyol devi karşısında da sürdürmek istiyor. Şampiyonlar Ligi’ne Stuttgart galibiyetiyle başlayan Real Madrid ise Lille karşısında aldığı mağlubiyetle sarsıldı. Eflatun-beyazlılar, Dortmund karşısında kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor. Dortmund’da Serhou Guirassy, Karim Adeyemi, Jamie Gittens gibi oyuncuların performansı dikkat çekiyor. Peki Real Madrid - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

Şampiyonlar Ligi’nde dev maç için perde aralanıyor. Tecrübeli teknik adam Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, ’in çalıştırdığı Dortmund’u ağırlıyor.

Santiago Bernabeu'da oynanacak kritik mücadele bugün (22 Ekim) saat 22.00’da başlayacak.

Romanya Federasyonu’ndan İstvan Kovas’ın yöneteceği karşılaşma tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER’İN YEDEK BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Yeni sezonda daha fazla şans bulmaya başlayan , son haftalarda formaya hasret kaldı.

Milli yıldız bu sezonda toplam 10 maçta 291 dakika sahada kalırken gol ve asist katkısı yapamadı.

LaLiga’da oynanan Celta Vigo maçında da yedekler arasında yer alan Arda Güler’in Dortmund karşısında ikinci yarı oyuna dahil olması bekleniyor.

Ancelotti’nin hücum hattında Mbappe, V. Junior, Rodrygo gibi isimlere şans vermesi ön görülüyor.

REAL MADRİD ÇIKIŞ ARIYOR

İspanya LaLiga’da ezeli rakibi Barcelona’nın gerisinde kalan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde ise Lille mağlubiyetiyle sarsıldı.

Ancelotti’nin öğrencileri, Dortmund karşısında galip gelerek çıkış yakalamayı hedefliyor. İtalyan çalıştırıcı, Dortmund karşısında Mbappe, Vinicius Junior, Rodrygo, Arda Güler, Bellingham gibi yıldızlarla sonuca ulaşmak istiyor.

Yeni sezonda lig ile beraber toplam 12 resmi karşılaşmaya çıkan Real Madrid 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Oynadığı maçlarda rakip fileleri 24 kez sarsarken kalesinde ise toplam 9 gol gördü.

NURİ ŞAHİN’Lİ DORTMUND AVRUPA’DA DİKKAT ÇEKTİ

Bundesliga’da bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Dortmund, Avrupa’da ise 2’de 2 yaparak sezona başladı.

İlk maçında Club Brugge’yi 3-0 geçen Alman ekibi ikinci karşılaşmasında ise Celtic’i 7-1 mağlup ederek dikkat çekti.

Nuri Şahin’in çalıştırdığı Dortmund’un kadrosunda Serhou Guirassy, Donyell Malen, Gittens, Schotterbeck gibi önemli isimler bulunuyor.