Rizespor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 1. hafta)

Trendyol Süper Lig’de 1. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Rizespor, ligin iddialı takımlarından Başakşehir’i konuk edecek. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefliyor. İlhan Palut’un çalıştırdığı Çaykur Rizespor ise sezonu Avrupa kupası potasında tamamlamak istiyor. Rizespor - Başakşehir mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Rizespor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 12 Ağustos 2024 - 09:15

Rizespor - Başakşehir arasında oynanacak mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Anıl Usta üstlenecek. Çaykur Rizespor yeni sezonda Beşiktaş’tan Amir Hadziahmetovic, Emrecan Bulut gibi isimleri kadrosuna kattı. Konferans Ligi’nde 3. ön eleme turunda mücadele eden Başakşehir ise Berat Özdemir, Ousseynou Ba, Jerome opoku, Matcoi Djalo gibi isimler yeni sezonda kadroda yer alacak. Başakşehir, Rizespor mücadelesi öncesinde İberia Tiflis'i 1-0 geçerek moral depoladı. Peki Rizespor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin kritik detaylar…

?

Rizespor - Başakşehir arasında oynanacak mücadeleye Çaykur Didi Stadyumu ev sahipliği yaparken karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Rizespor - Başakşehir mücadelesi 12 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR MORAL DEPOLADI

Avrupa kupaları sebebiyle sezonu erken açan Çağdaş Atan’ın öğrencileri, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İberia Tiflis’i 1-0 mağlup ederek moral depoladı.

İstanbul ekibi, RAMS Başakşehir, 2. eleme turunda San Marino ekibi La Fiorita'yı İstanbul'da 6-1, deplasmanda da 4-0 yenerek 3. eleme turuna yükselmişti.

Başakşehir, 3. ön eleme turu rövanş maçını İstanbul’da 15 Ağustos Perşembe günü oynayacak.

RİZESPOR’DA HEDEF AVRUPA KUPALARI

RAMS Başakşehir geçtiğimiz sezonu 61 puanla 4. sırada tamamladı. Çaykur Rizespor ise topladığı 50 puanla 9. sırada yer aldı.

İlhan Palut yönetimindeki Karadeniz ekibi sezonunda Avrupa kupalarını hedefliyor.