RÖVANŞ: Beşiktaş - Lugano maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Lugano ile kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş - Lugano mücadelesini Radu Petrescu yönetirken yardımcılıklarını Ghinguleas ve Mircea Grigoriu yapacak. Beşiktaş, Lugano karşısında alacağı her türlü galibiyette adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdıracak. İlk maçta Gedson Fernandes’in performansı dikkat çekerken Beşiktaş öne geçmesine rağmen sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı. Beşiktaş, Lugano mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarında 244. kez sahaya çıkacak. Beşiktaş, elenmesi durumunda Avrupa serüvenini Konferans Ligi’nde sürdürecek. Peki Beşiktaş - Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Beşiktaş - Lugano maçının canlı yayınlanacağı kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 29 Ağustos 2024 - 14:18
Haber Oluşturma: 29.08.2024 - 14:18 1.Güncelleme: 29.08.2024 - 14:18

UEFA Avrupa Ligi turu rövanş maçında Beşiktaş, Lugano’yu ağırlıyor. Siyah beyazlılarda tek eksik Necip Uysal olurken tecrübeli oyuncu bu maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta yeni transfer Felix Uduokhai ise ilk maç öncesinde UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadığından karşılaşmada oynayamayacak. Siyah-beyazlılar, Lugano mücadelesiyle birlikte Avrupa’da 244. maçına çıkacak. Avrupa kupalarında 91 galibiyeti bulunan Beşiktaş, bu sayıya bir yenisini daha ekleyerek tur atlama hesapları yapıyor. Lugano ile oynanan ilk maça damga vuran Gedson Fernandes’in yanı sıra gözler İmmobile, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy gibi önemli oyuncularda olacak. Beşiktaş - Lugano karşılaşmasının canlı yayınlanacağı kanal belli oldu. Siyah-beyazlılar tarihinde İsviçre takımlarıyla 5. kez karşı karşıya gelirken 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Peki Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, Avrupa Ligi play-off rövanş maçının ayrıntıları…

BEŞİKTAŞ - LUGANO MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş tur için sahaya çıkıyor. Taraftarının önünde rahat bir galibiyet elde etmek isteyen siyah-beyazlılar, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’da İsviçre’nin Lugano takımıyla karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Kılıçsoy, Immobile.

?

Temsilcilerimizin bu hafta ve geçtiğimiz hafta oynadığı play-off karşılaşmaları şifresiz olarak ekranlara gelmişti. Beşiktaş’ın Lugano maçı öncesinde kafa karışıklığı yaşayan futbolseverler ise mücadelenin şifresiz olup olmadığını merak ediyor. İlk maçta olduğu gibi Beşiktaş - Lugano karşılaşması şifreli olarak yayınlanacak. Beşiktaş - Lugano karşılaşması Exxen platformundan canlı olarak takip edilebilecek.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi mücadelesini Romanyalı hakem Radu Petrescu yönetirken yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Ghinguleas ile Mircea Mihail Grigoriu üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Catalin Popa VAR, Andrei Chivulete ise AVAR olacak görev alacak.

SİYAH-BEYAZLILAR TUR HESABI YAPIYOR

Beşiktaş, Lugano karşısında alacağı her türlü skorlu galibiyette adını Avrupa Ligi’nde mücadele edecek 36 takım arasına yazdıracak.

Beşiktaş, 1-0, 2-1, 2-0, 3-1, 3-2… gibi alacağı skorlarla Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanacak.

Mücadelenin eşitlikle tamamlanması durumunda ise uzatmalar devreye girecek. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde beraberliğin bozulmaması durumunda penaltı atışları Avrupa Ligi’ne katılacak takımı belirleyecek.

Beşiktaş, Lugano karşısında kaybetmesi durumunda ise yoluna Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonu olan Konferans Ligi’nde devam edecek.

İLK MAÇ 3-3 BERABERE TAMAMLANDI

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada 3-1 öne geçen Beşiktaş rakibinin peş peşe bulduğu gollere engel olamadı ve mücadele 3-3 sona erdi.

Bu karşılaşma aynı zamanda siyah-beyazlı ekibin bu sezon galibiyet alamadığı ilk resmi müsabaka oldu. Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenen 5-0 siyah-beyazlı ekip ligde oynadığı maçlarda da Samsunspor (2-0) ve Antalyaspor'u (4-2) mağlup etmişti.

NECİP UYSAL OYNAYAMAYACAK

Geçen hafta antrenmanda sakatlanarak çapraz bağlarından yaralanan ve sonrasında cerrahi operasyon geçiren tecrübeli futbolcu Lugano karşısında forma giyemeyecek.

AVRUPA’DA 244. RANDEVU

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında bugün İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlayacak Beşiktaş, Avrupa'da 244. kez sahne alacak.

Siyah-beyazlı takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 243 müsabakada 91 galibiyet, 49 beraberlik, 103 yenilgi yaşadı.

Avrupa mücadelesinde 323 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 368 gol gördü.