Şampiyonlar Ligi | Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Atletico Madrid, Leipzig’i konuk edecek. İspanya’da sezona 3 galibiyet ve 2 beraberlikle başlayan Diego Simeone’nin öğrencileri, Devler Ligi’nde ev sahibi avantajını kullanarak Leipzig’i devirmek istiyor. Alman ekibi Leipzig ise Bundesliga’da 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken Atletico Madrid mücadelesine odaklandı. Atletico Madrid - Leipzig karşılaşmasının canlı yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 19 Eylül 2024 - 09:37

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan bu sezon 36 takımın katılımıyla düzenleniyor. Geleneksel grup aşaması yerine lig formatına geçilirken puan sıralaması takımların son 16 turu ve play-off durumuna doğrudan etki edecek. Atletico Madrid, yeni sezon öncesinde önemli takviyeler yaparken Devler Ligi’nde başarı hedefliyor. Kritik mücadele öncesinde takımın en skorer oyuncusu Griezmann olurken Fransız oyuncu 2 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Marco Rose yönetimindeki Leipzig ise deplasmandan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Peki Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Atletico Madrid ve Leipzig arasında oynanacak karşılaşmaya Estadio Metropolitano Stadyumu ev sahipliği yaparken karşılaşmayı Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak’ın yardımcılıklarını ise Branislav Hancko ve Jan Pozor yapacak.

Atletico Madrid - Leipzig karşılaşması 19 Eylül Perşembe günü saat 22:00’da başlarken tabii 2 Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ATLETİCO MADRİD’İ ZORLU RAKİPLER BEKLİYOR

Devler Ligi yeni sezonda geleneksel grup aşaması yerine lig usulü düzenleniyor. İspanyol ekibi bu sezon Avrupa’da 4 iç saha ve 4 deplasman karşılaşması oynayacak.

İspanyol ekibinin rakipleri arasında Leipzig, Paris Saint-Germain, Leverkusen, Benfica, Lille, Salzburg, Slovan Bratislava ve Sparta Prag yer alıyor.

LEİPZİG’TE HEDEF GALİBİYET

İspanya deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefleyen Leipzig yeni sezonda Geertruida, Vermereen, Antoni nusa, Vandevoordt, Ouedraogo gibi isimleri kadrosuna kattı.

Alman ekibi ligde 7 puan toplarken bu sezon hem Avrupa’da hem de ligde başarı hedefliyor.

Leipzig’in Şampiyonlar Ligi’nde rakipleri Inter, Liverpool, Juventus, Atletico Madrid, Sporting, Celtic, Aston Villa, Sturm Graz takımları oldu.