Şampiyonlar Ligi | Leipzig - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta mücadeleleri başlıyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında milli oyuncu Kenan Yıldız’ın formasını terlettiği Juventus, Leipzig deplasmanında üç puan arayacak. Juventus ilk maçında PSV karşısında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılırken zorlu Almanya deplasmanından puanla dönme hesapları yapıyor. Alman ekibi ise Atletico Madrid karşısında 2-1 kaybetmişti. Peki Leipzig - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 01 Ekim 2024 - 12:58

İtalya Serie A’da geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesinden uzakta kalan siyah-beyazlılar, yeni sezon başlangıcıyla dikkat çekti. 6 maçta topladığı 12 puanla 2. sırada yer alan Juventus, hem Avrupa’da hem de ligde başarı hedefliyor. Thiago Motta yönetimindeki ekipte takımın en fazla katkı veren oyuncusu Vlahovic olurken Mbangula ise performansıyla dikkat çekti. Marco Rose yönetimindeki Alman ekibi ise ligde geride kalan 6 maçta 11 puan topladı ve 3. basamakta yer alıyor. Leipzig taraftar avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılma hesapları yapıyor. Peki Leipzig - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

?

’nde oynanacak Leipzig - Juventus karşılaşmasını François Letexier yönetirken yardımcılıklarını ise Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak.

Leipzig - Juventus karşılaşması 2 Ekim Salı günü saat 22:00’da başlayacak ve tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

AVRUPA’DA YENİ FORMAT

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon yeni format uygulanacak. Geleneksel grup aşaması yerine lig usulü oynanacak organizasyonda 36 takım yer alıyor.

Yeni formata göre takımlar, ilk turda 4'ü içeride, 4'ü de deplasmanda olmak üzere 8 maça çıkacak ve lig usulüne göre ilk 8'de yer alan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ MAÇ PROGRAMI

19.45 FC Shakhtar Donetsk - Atalanta BC
19.45 Girona FC - Feyenoord
22.00 Aston Villa FC - FC Bayern München
22.00 GNK Dinamo - AS Monaco
22.00 Liverpool FC - Bologna FC 1909
22.00 LOSC Lille - Real Madrid C.F.
22.00 RB Leipzig - Juventus
22.00 SK Sturm Graz - Club Brugge KV
22.00 SL Benfica - Atlético de Madrid