Şampiyonlar Ligi | Milan - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin üçüncü haftasında Milan ve Club Brugge kozlarını paylaşacak. İtalyan ekibi ev sahibi avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Milan, Devler Ligi’nde ilk maçında Liverpool’a 3-1 kaybederken ikinci karşılaşmasında ise Leverkusen’e mağlup olmuştu. Milan, Club Brugge karşısında kazanarak ilk üç puanına ulaşmayı hedefliyor. Club Brugge ise aldığı 3 puanla 21. sırada yer alıyor. Peki Milan - Club Brugge maçı şifresiz mi, hangi kanalda, saat kaçta? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 12:12

Avrupa kupalarında sezon başlangıcıyla hayal kırıklığı yaşatan Milan, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. İtalyan ekibinin kadrosunda Pulusic, Theo Hernandez, Alvaro Morata, Rafael Leão gibi önemli oyuncular bulunuyor. İtalya Serie A’da bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet alırken 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Club Brugge ise Belçika Ligi’nde 4. sırada yer alıyor. Belçika ekibi Devler Ligi’nde son maçında Sturm Graz’ı 1-0 mağlup ederek ilk üç puanına ulaşmıştı. Club Brugge ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor. Peki Milan - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

’nde Milan ve Club Brugge karşı karşıya geliyor. San Siro’da oynanacak mücadele 22 Ekim Salı günü saat 19.45’te başlayacak ve TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

Milan - Club Brugge arasında oynanacak mücadeleyi Alman hakem Felix Zwayer yönetirken yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Robert Kempter ve Christian Dietz üstlenecek.

Karşılaşmanın VAR hakemi Christian Dingert olurken dördüncü hakem olarak Florian Badstübner görev alacak.

MİLAN SON DURUM

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ve Leverkusen’e kaybeden Milan ligde ise beklentilerin uzağında kaldı. 8 maçta 4 galibiyet elde eden İtalyan ekibi topladığı 14 puanla 4. sırada yer alıyor. Etkili hücum hattıyla dikkat çeken Milan, savunma zaafiyeti ile öne çıkıyor. Milan bu sezon oynadığı maçlarda kalesinde 9 gol gördü.

CLUB BRUGGE SON DURUM

Belçika ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde üç puan toplarken ligde ise oynadığı 11 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Belçika ekibi 18 puanla 4. sırada yer alıyor.