Samsunspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig erteleme maçı)

Trendyol Süper Lig’de erteleme maçları bu hafta tamamlanacak. Başakşehir’in Avrupa kupaları mücadelesi sebebiyle ertelenen Samsunspor karşılaşmasının programı belli oldu. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 10 puanla 3. sırada bulunan turuncu-lacivertliler, Samsunspor deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Peki Samsunspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 18 Eylül 2024 - 16:46
Haber Oluşturma: 18.09.2024 - 16:46 1.Güncelleme: 18.09.2024 - 16:46

’de yeni sezona başlangıcıyla dikkat çeken Samsunspor son olarak ligde Konyaspor karşısında 1-0 kaybetti. Bu sezon ikinci mağlubiyetini alan Samsunspor, taraftarının önünde Başakşehir mücadelesini kazanmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi ise ligde topladığı 6 puanla 10. basamakta yer alıyor. Başakşehir’de geride kalan haftalarda Krzysztof Piatek ve Joao Figueiredo’nun performansı dikkat çekti. Samsunspor - Başakşehir mücadelesinin detayları belli oldu. Futbolseverler ise erteleme karşılaşmasının günü ve saatini öğrenmek istiyor. Peki Samsunspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ayrıntıları…

?

Trendyol Süper Lig’de 3. haftanın erteleme karşılaşmasında Samsunspor, Başakşehir’i konuk ediyor.

Samsunspor - Başakşehir mücadelesi 18 Eylül çarşamba günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SAMSUNSPOR VE BAŞAKŞEHİR SON DURUM

Ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Samsun ekibi, 5 haftada 6 puan topladı.

Sahasında oynadığı 2 karşılaşmada Beşiktaş'a 2-0 ve TÜMOSAN Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Samsun ekibi, ilk iç saha galibiyetini almak istiyor.

Samsun ekibinin ligin 3. haftasındaki RAMS Başakşehir maçı, İstanbul temsilcisinin UEFA Konferans Ligi'ndeki karşılaşması nedeniyle ertelendi.

RAMS Başakşehir ise ligin ilk 5 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunda 10 puan topladı.