Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 9 .hafta)

Thomas Reis yönetimindeki Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Samsunspor bu sezon ligde topladığı 18 puanla 2. sırada bulunurken gösterdiği performansla dikkat çekti. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ise oynadığı 7 maçta 16 puan topladı ve 4. basamakta yer alıyor. Sarı-lacivertliler, Tadic, Dzeko, Szymanski, En-Nesyri, Maximin gibi yıldızlarla Samsunspor deplasmanından üç puanla dönmeyi hedefliyor. Peki Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 19 Ekim 2024 - 13:10
Haber Oluşturma: 19.10.2024 - 13:10 1.Güncelleme: 19.10.2024 - 13:20 2.Güncelleme: 19.10.2024 - 13:20

Ev sahibi Samsunspor’da bu sezon Olivier Ntcham, Marius Mouandilmadji, Zeki Yavru ve Marc Bola gibi isimlerin performansı dikkat çekti. Milli ara öncesindeki haftayı bay geçen Fenerbahçe dinlenme fırsatı yakalarken sarı-lacivertlilerde en fazla skor katkısı veren oyuncular Dzeko ve Tadic oldu. Bosnalı forvet bu sezon ligde oynadığı maçlarda 5 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Dusan Tadic ise 4 gol ve 3 asistle 7 gole doğrudan etki etti. Fenerbahçe bu sezon ligde oynadığı maçlarda 16 kez rakip fileleri sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü. Fenerbahçe Beşiktaş ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı oldu. Peki Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Samsunspor - Fenerbahçe mücadelesinin detayları…

?

Trendyol ’in 9. haftasında Samsunspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmayı Muhammet Ali Metoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Furkan ürün ve Serkan Olguncan üstlenecek.

Samsunspor - Fenerbahçe mücadelesi 20 Ekim Pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE’DE HEDEF ÜÇ PUAN

Portekizli çalıştırıcı yönetiminde hem ligde hem de Avrupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe, ligde oynadığı 7 karşılaşmada Göztepe ve Galatasaray maçlarında puan kaybetti.

16 puan toplayan sarı-lacivertliler, puan sıralamasında Galatasaray, Samsunspor ve Beşiktaş’ın ardından 4. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanından üç puanla dönerek çıkış yakalamayı hedefliyor.

KARADENİZ EKİBİ DİKKAT ÇEKTİ

Thomas Reis’in çalıştırdığı Samsunspor, aldığı sonuçlarla lige damga vurdu. Kırmızı-beyazlılar geride kalan 8 maçta 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşarken ligde Galatasaray’ın ardından ikinci sırada bulunuyor. Samsunspor ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 14 kez sarsarken kalesinde ise 7 gol gördü.