Şenol Güneş kararını verdi: Trabzonspor'un ilk 11'inde 4 değişiklik

Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'de 4 değişiklik planlıyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Eylül 2024 - 11:27

'de bu sezon henüz 3 puan alamayan , Gaziantep FK deplasmanında kazanıp ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Bu sezon oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrılan bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, yarın oynanacak Gaziantep FK maçında 4 değişiklik planlıyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Trabzonspor'da sakatlanan Stefan Savic'in yerine stoperde yeni transferlerden Serdar Saatçı'nın görev almasının beklendiği belirtildi.

Bardhi'nin yerine ise bir diğer yeni transfer Muhammed Cham'ın ilk 11'e alınacağı, Dragus ve Orsic'in yerine ise Simon Banza ve Anthony Nwakaeme'nin dahil olacağı ifade edildi.

HAZIRLIKLARINI BUGÜN TAMAMLAYACAK

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda oyuncular, dinamik ısınmanın ardından dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, taktik çalışmayla son buldu.

Bordo-mavililer, bugün yapacağı antrenmanla Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamlayacak.