Şenol Güneş'ten 1000. maç yorumu: "Ben de bilmiyordum"

Başekşehir - Trabzonspor maçıyla teknik direktörlük kariyerinin 1000. karşılaşmasına çıkacak olan bordo mavili takımın hocası Şenol Güneş, "Ben de iki üç gündür öğrenmiş oldum medya yazınca. Bugün oynayacağımız maç benim için yeni bir heyecan." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi - NTV Spor 19 Ekim 2024 - 15:46

Teknik Direktörü , Süper Lig'de bugün RAMS Başakşhir'i konuk edecekleri maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Teknik direktörlük kariyerinin 1000. maçına çıkacak olan Şenol Güneş, beIN Sports'a verdiği röportajda şunları söyledi:

"MİLLİ ARALARDA BİRLİKTE ÇALIŞAMIYORSUN"

"Milli arayla ilgili ülkemizde maalesef aynı gitmiyor. Bizim için daha da sorun. Özellikle milli takımlarda oyuncu sayısı fazla olanlarda çalışma ortamı bakımından hiç birlikte çalışamıyorsun."

"GÜVENSİZLİK VE MORALSİZLİK VAR"

"Bazı oyuncularımız dün idmana çıktı. Bunları konuşmak doğru değil. Elimizde olan oyuncularla oynayacağız. Şu anda bir güvensizlik, moralsizlik var. Oyun formatında değişiklik var. Bugün itibariyle 6-7 oyuncu yeni transfer. Oyun olarak düşündüğümüz seviyede değiliz. Bu da tabi sonuçlara yansıyor. Kadro olarak oyuncuların da teknik, taktik seviyelerinin daha üstte olacağını düşünüyorum. Basit top kayıpları yapıyoruz ve agresif oynamamak gibi sıkıntılarımız var. Bunları düzeltmek için oldukça çalışma yaptık."

"BUGÜN HEM GÜZEL OYUN HEM İYİ SONUÇ BEKLİYORUM"

"Sakatlarımız da var. Onların tam hazır olmadan oynaması da doğru değil. Kolay görünen maçlarda puan kaybettik, zor görünen maçlarda daha iyi oynadık. Bugün hem güzel bir oyun hem iyi sonuç bekliyorum. Kazanma alışkanlığı yapmamız lazım. Önce güzel, doğru oyunu oynamak ve arkasından da sonuçları beklemek zorundayız."

1000 MAÇ YORUMU

"İstatistiki bilgi olarak oynadığım maç sayısını tutmadım. Ben de bilmiyordum. Ben de iki üç gündür öğrenmiş oldum medya yazınca. Bugün oynayacağımız maç benim için yeni bir heyecan. İlk günkü heyecanım daha kontrolsüzdü. Bugün ne yaptığını bilen bir kişi olarak aynı hırsla sahaya çıkıyorum. Bu kazanma ruhumu oyuncularda da görmek istiyorum."