Sergio Ramos'un yeni takımı için sürpriz iddia: "Mali farklar o kadar büyük değil"

İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla'dan ayrıldıktan sonra bir takımla anlaşmayan Sergio Ramos, Zamalek'e transfer olabilir. Ramos'a henüz resmi bir teklifin gitmediği belirtildi.

Haber Merkezi - NTV Spor 27 Eylül 2024 - 18:23
Haber Oluşturma: 27.09.2024 - 18:23 1.Güncelleme: 27.09.2024 - 18:24

, kısa bir süre içinde yeni takımına imza atabilir. Sevilla'dan ayrıldıktan sonra boşta kalan deneyimli stoperle Mısır Ligi takımlarından ilgileniyor.

İspanyol basınından Marca'da yer alan haberde Zamalek'in Sergio Ramos'u kadrosuna katmak istediği ve iki taraf arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Kulüp yöneticilerinden Ali Hisham Nasr yaptığı açıklamada, "Zamalek büyük bir kulüp ve böyle büyük futbolcuları hak ediyor. Ramos'la yapılan anlaşmayı sadece spor açısından değil, pazarlama açısından da iyi bir seçenek olarak görüyoruz."

"FARKLAR O KADAR BÜYÜK DEĞİL"

Zamalek'le çalışan menajerlerden Omar Zaalouk ise konuyla ilgili şunları söyledi, "Sergio'nun menajerleriyle iletişime geçtim ve oyuncunun Mısır'a gelmesiyle ilgili herhangi bir sorun yok. Oyuncuyla kulüp arasındaki mali farklar o kadar da büyük değil. Görüşmeler henüz bitmedi."

Haberde, Sergio Ramos'a henüz resmi bir teklifin gelmediği deneyimli stoplerle MLS, Suudi Arabistan ve Brezilya'dan bazı takımların ilgilendiği kaydedildi.