Servet Çetin: "Oyuncularımız bu sorumluluğu alsınlar"

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldıkları maçtaki oyun anlayışlarını sürdürmeleri gerektiğini belirterek "Oyuncu arkadaşlarımız bu sorumluluğu alsınlar, ilerleyen haftalarda karşılığını göreceğiz." dedi.

AA 23 Eylül 2023 - 20:21

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu Çaykur 'la 1-1 berabere kalan EMS Yapı 'un teknik direktörü , mücadele gücü yüksek bir maç oynadıklarını kaydetti.

Çok çekişmeli ve iyi bir müsabaka olduğuna vurgu yapan Çetin, "Zeminden kaynaklı bazı şeyleri yapamadık ama buna önlem almıştık. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa, öyle oynadık. Maçı kopartabileceğimiz pozisyonlar vardı ama kopartamadık. Son dakika topumuz direkten döndü. Pozisyon gol olsa farklı şeyler konuşacaktık. Oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

TRENDYOL SÜPER LİG HABERLERİ

Bu oyun anlayışına devam etmeleri gerektiğini dile getiren Çetin, "Oyuncu arkadaşlarımız bu sorumluluğu alsınlar, ilerleyen haftalarda karşılığını göreceğiz. Eksik oyuncularımız var. Transfer edilen ancak hazır olmayan oyuncular var. Onlar da gelince daha iyi olacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈