Silifke Belediyespor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta ? Silifke Belediyespor - Bursaspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

3. Lig mücadelesinde Silifke Belediyespor ve Bursaspor karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal belli olurken gözler maç saatine çevrildi. Batalla yönetimindeki Bursaspor yeni sezonda gösterdiği performansla dikkat çekerken ligde liderliğini sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 12 kez sarsarken savunmasıyla güven verdi. Bursaspor kalesinde henüz gol görmedi. Silifke Belediyespor ise geride kalan maçlarda sadece 1 kez mağlup oldu. Peki Silifke Belediyespor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 20 Ekim 2024 - 10:41
Haber Oluşturma: 20.10.2024 - 10:41 1.Güncelleme: 19.10.2024 - 12:26 2.Güncelleme: 20.10.2024 - 10:41

Ev sahibi Silifke Belediyespor, bu sezon oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. 13 puan toplayan ev sahibi oynadığı maçlarda 12 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Silifke Şehir Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Adem Cinek yönetirken yardımcılıklarını ise Miraç Berk Kölemen ve Sezgin Şahbaz üstlenecek. Silifke Belediyespor ve Bursaspor mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Silifke Belediyespor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

SİLİFKE BELEDİYESPOR - BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN?

’de heyecan Silifke Belediyespor - Bursaspor mücadelesiyle devam ediyor. Batalla yönetiminde şampiyonluk isteyen Bursaspor yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Bursaspor 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan topladı ve zirvede bulunuyor. Silifke Belediyespor - Bursaspor mücadelesi 20 Ekim pazar günü saat 15:00’da başlayacak. Karşılaşma Kanal 33 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

BURSASPOR SON DURUM

Yeşil-beyazlılar bu sezon ligde lider konumda bulunuyor. Ahmet İlhan Özek, İlhan Depe, Mücahit Can Akçay gibi isimler takımın en skorer oyuncuları oldu. Bursaspor oynadığı maçlarda rakip fileleri 12 kez sarsarken kalesinde ise gol görmedi.

SİLİFKE BELEDİYESPOR SON DURUM

İlker Avcıbay yönetimindeki Silifke Belediyespor’da takımın en skorer ismi Metin Sevinç oldu. Kanat oyuncusu ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 4 kez sarstı.

Silifke Belediyespor 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Ev sahibi takım 13 puanla 3. sırada yer alıyor.