Simeone şampiyonluk adayını açıkladı

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone gelecek sezon için en büyük şampiyonluk adayı olarak Real Madrid'i gösterdi. Simeone, dış güçlerin Real Madrid'in bir kez daha başarısız olmasına izin vermeyeceğini öne sürdü.

NTV Spor 11 Haziran 2015 - 12:22

"Gelecek sezon Real Madrid dışında bir takım için La Liga şampiyonluğuna ulaşmak tehlikeli şekilde karmaşık olacak"... Bu sözler Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'ye ait...

Simeone, yeni sezona Rafael Benitez yönetiminde başlayacak Real Madrid'in şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu savundu. Simeone'ye göre son 7 sezonda sadece 1 şampiyonluk kazanan eflatun-beyazlıların bir kez daha Barcelona ya da Atletico Madrid'in gerisinde kalmasına izin verilmeyecek.

Real Madrid gibi bir kulübün son 7 yılda sadece 1 kez şampiyon olmasının akıl dışı olduğunu iddia eden Simeone, "Bu yüzden üzülerek söylüyorum ki; gelecek sezon La Liga'nın kaderi üzerinde sadece takımlar etkili olmayabilir" dedi.

Real Madrid büyük bir kupa kazanamadan tamamladığı geçen sezonun ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yerine Rafael Benitez'i getirmişti.