SÜPER LİG | Antalyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’e bu sezon Alex de Souza yönetiminde başlayan Antalyaspor, 3. haftada Hatayspor’u ağırlıyor. Antalyaspor geride kalan iki haftada 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17. basamakta yer alıyor. Hatayspor ise lige beklentilerin uzağında başlarken 1 puan toplayabildi. Ev sahibi takım Hatayspor’u taraftarının önünde mağlup ederek üç puana uzanmayı hedefliyor. Hatayspor ise deplasmandan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Peki Antalyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ağustos 2024 - 10:51

Antalyaspor ve Hatayspor arasında oynanacak üçüncü hafta mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlar yapacak. Antalyaspor yeni sezon öncesinde kadrosunu Moussa Djenepo, Soner Dikmen, Adolfo Gaich, Samudio, Kenan Pirc gibi isimlerle güçlendirdi. Özhan Pulat yönetimindeki Hatayspor ise Lamine Diack, Okoronkwo, Damgboye’yi transfer etti. Hatayspor ligde oynadığı Kasımpaşa mücadelesinden 1-1 beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor ise Beşiktaş’a 4-2 mağlup oldu. Peki Antalyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

?

Trendyol ’in 3. haftasında Antalyaspor ve Hatayspor kozlarını paylaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

Antalyaspor - Hatayspor arasında oynaancak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ozan Ergün olacak.

ANTALYASPOR’DA HEDEF İLK GALİBİYET

Alex de Souza yönetiminde sezona başlayan Antalyaspor ligde iki hafta geride kalırken henüz galibiyet alamadı.

Ligin ilk haftasında Göztepe ile golsüz berabere kalan Akdeniz ekibi Beşiktaş deplasmanından ise 4-2 mağlubiyetle döndü.