Süper Lig derbi tarihleri 2024-2025 | Süper Lig’de derbi maçları ne zaman oynanacak?

Trendyol Süper Lig’de heyecan 9,10,11 ve 12 Ağustos’ta oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Galatasaray ve Hatayspor arasında oynanacak mücadeleyle yeni sezon bugün başlıyor. Futbolseverler ise Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kendi aralarında oynayacağı maçların programını merak ediyor. Süper Lig’de ilk derbi Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynanacak. Peki Süper Lig’de derbi maçları ne zaman oynanacak? İşte, derbi haftaları…

Haber Merkezi - NTV Spor 09 Ağustos 2024 - 13:34

Süper Lig’de heyecan dolu sezon başlıyor. Süper Lig bugün oynanacak Galatasaray - Hatayspor mücadelesiyle başlarken cumartesi, pazar ve pazartesi günü karşılaşmalar devam edecek. Trendyol Süper Lig'de fikstür çekimiyle birlikte derbi takvimi de netlik kazanmıştı. Özellikle şehir dışından maçları takip etmeye gelecekler ise derbi tarihlerine göre günler öncesinden program yapıyor. İlk yarıda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki müsabakalar 5 - 6 - 10 - 11 - 15 ve 16. haftalarda oynanacak. Peki Süper Lig’de derbiler ne zaman? İşte, detaylar…

SÜPER LİG’DE DERBİLER NE ZAMAN OYNANACAK?

Süper Lig’de yeni sezonda maçlar 9,10,11 ve 12 Ağustos’ta başlayacak. Ligin ilk yarısı 20-21-22-23 Aralık'taki 17. hafta maçları ardından tamamlanacak.

İkinci yarı ise 3-4-5-6 Ocak'taki 18. hafta karşılaşmalarıyla başlayacak ve sezon 1 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak.

Süper Lig'de derbi haftaları belli olurken karşılaşmaların gün ve saati Türkiye Federasyonu tarafından ayrıca açıklanacak.

5. hafta: Trabzonspor - Beşiktaş
6. hafta: Fenerbahçe - Galatasaray
10. hafta: Galatasaray - Beşiktaş
11. hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe
15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe
16. hafta: Galatasaray - Trabzonspor

TRANSFER SEZONU BİTİŞ TARİHİ

Yeni sezon öncesinde takımlar 24 Haziran itibaren transfer yapabiliyordu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre transfer dönemi 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.