SÜPER LİG | Hatayspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Hatayspor ve Samsunspor karşı karşıya geliyor. Hatayspor - Samsunspor mücadelesini Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal yapacak. Samsunspor, ligde oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Hatayspor ise oynadığı 3 maçtan galibiyet çıkaramadı. Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi kazanarak ilk üç puanına ulaşmak istiyor. Peki Hatayspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 31 Ağustos 2024 - 11:25

Hatayspor ve Samsunspor arasında oynanacak mücadelenin detayları belli oldu. Thomas Reis yönetiminde sezona başlayan Karadeniz ekibi son olarak ligde oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Özhan Pulat’ın çalıştırdığı Hatayspor ise Antalyaspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Hatayspor’da kritik Samsunspor mücadelesi öncesinde Joelson Fernandes ve Carlos Stranberg’in performansları dikkat çekti. Peki Hatayspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

4. haftanın kapanış mücadelesinde Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Karadeniz ekibi Samsunspor’u ağırlıyor.

Cihan Aydın’ın düdük çalacağı mücadele Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Hatayspor - Samsunspor maçı beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SAMSUNSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Samsun ekibi, ligin ilk haftasında sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenilirken Gaziantep FK'i deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puan aldı.

Karadeniz ekibinin sezonun 3. haftasındaki RAMS Başakşehir maçı ise rakibinin UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı St. Patrick's Athletic karşılaşması nedeniyle ileri tarihe ertelendi.

Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle Emre Kılınç, yarınki maçta forma giyemeyecek.

HATAY 1 PUAN TOPLADI

Ligde 3 haftada 1 puan toplayabilen Hatayspor, seyircisi önünde oynayacağı maçta Samsunspor karşısında galibiyet arayacak.

Hatay ekibinde kırmızı kart cezalısı Guy Marcelin Kilama karşılaşmada forma giyemeyecek.