SÜPER LİG | Sivasspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de 3. hafta heyecanı Sivasspor - Eyüpspor mücadelesiyle devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Eyüpspor, Süper Lig’e iyi başlangıç yaptı. Alanyaspor ile berabere kalan Arda Turan’ın öğrencileri, Bodrumspor’u ise 4-1 mağlup ederek 4 puan topladı. Bülent Uygun’un çalıştırdığı Sivasspor ise son maçında Kayserispor’u deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Sivasspor- Eyüpspor mücadelesini Zorbay Küçük yönetecek. Peki Sivasspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 23 Ağustos 2024 - 09:48

’in iddialı takımlarından Sivasspor, 4 Eylül Stadyumu’nda Eyüpspor’u ağırlıyor.
Ev sahibi ekipte stoper Uros Radakovic 2 gollük katkısıyla dikkat çekerken kırmızı-beyazlıların kadrosunda Rey Manaj, Sinan Kaya, Keita Balde, Samuel Moutoussamy gibi önemli oyuncular bulunuyor. Eyüpspor’da ise ilk iki haftada Samu Saiz, Gianni Bruno, Mame Thiam gibi oyuncuların yükselen performansı teknik ekibin yüzünü güldürdü. Sivasspor- Eyüpspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Eyüpspor ligde 3. basamakta bulunurken Sivasspor ise aynı puanda 7. sırada yer alıyor. Peki Sivasspor - Eyüpspor maçı ne zaman, ve hangi kanalda? İşte, Sivasspor - Eyüpspor maçının detayları…

?

Sivasspor - Eyüpspor arasında oynanacak mücadeleye BG Grup 4 Eylül Stadyumu ev sahipliği yaparken kritik karşılaşma 24 Ağustos cumartesi günü saat 19:15’te başlayacak. Mücadele beİN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR SON DURUM

Ev sahibi ekip ligde geride kalan 2 haftada 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti.

Trabzonspor ile oynadığı ilk karşılaşmadan golsüz berabere ayrılan kırmızı-beyazlılar, Kayserispor’u ise deplasmanda 2-1 mağlup ederek Süper Lig’de ilk üç puanını aldı.

Bülent Uygun’un çalıştırdığı Sivas ekibi Eyüpspor karşısında taraftarının önünde 3 puana ulaşmayı hedefliyor.

Eyüpspor mücadelesinde Bülent Uygun’un Rey Manaj, Emrah Başsan, Pritchard üçlüsüne hücumda şans vermesi bekleniyor.

EYÜPSPOR LİGE İYİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Arda Turan’ın öğrencileri Süper Lig’e güzel başladı.

İstanbul ekibi geride kalan maçlarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bodrum FK ile oynaann maçı Thiam, Bruno, Halil Akbunar, Samu Saiz’in golleriyle 4-1 kazanan Eyüpspor ilk maçında ise Alanyaspor ile berabere kaldı.